Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 70g90kcal14.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g68g23kcal1g4.1g0.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3.5g4.8kcal0g1.1g0g0g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g35g6kcal0.1g0.9g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 175g111kcal5.2g8.4g6.1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g37g40kcal1.1g2.4g2.9g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g6.1g18kcal1.5g0.2g1.3g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss18g54kcal4.2g0.1g4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras44g153kcal5.7g30.6g0.7g1.3g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1190kcal70.4g117.8g46.6g6.4g
Valittu annoskoko658g595kcal35.2g58.9g23.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna329g298kcal17.6g29.5g11.7g1.6g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155