Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi175g243kcal32.9g0g12.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)175g44kcal1.8g9.6g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)22g94kcal1.2g14g3.7g0.2g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys6.6g24kcal0g5.9g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow36g132kcal5g25.5g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1087kcal82.4g112.4g34.2g8.6g
Valittu annoskoko658g543kcal41.2g56.2g17.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna329g272kcal20.6g28.1g8.6g2.2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142