(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 65g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 34g132kcal0.7g0.7g14.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton42g76kcal1.9g2.3g6.3g1.7g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g70g77kcal1.6g2.8g7g0g
Tonnikala öljyssä 163g310kcal44.2g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1370kcal113.4g28g86.6g17.2g
Valittu annoskoko658g685kcal56.7g14g43.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna329g343kcal28.4g7g21.7g4.3g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233