Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis240g269kcal52.8g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g117g47kcal2g9.6g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)117g41kcal1.9g8.1g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1317g1036kcal115.8g45.4g45.2g6.8g
Valittu annoskoko659g518kcal57.9g22.7g22.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna329g259kcal29g11.4g11.3g1.7g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751