Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g362g217kcal5.4g47g0.4g3.3g
Nakki, keskiarvo 150g350kcal17.1g1.7g30.9g0g
Kananmuna, paistettu 83g167kcal10.6g0.3g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1317g1894kcal67.2g101.6g135.6g7.8g
Valittu annoskoko659g947kcal33.6g50.8g67.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna329g474kcal16.8g25.4g33.9g2g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094