Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g234g82kcal3.8g16.2g0.2g3.3g
Tomaattimehu Valio156g31kcal1.6g6.3g0g0g
Kalaliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.6g0.2g0g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Katkarapu 84g58kcal12.2g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g89g85kcal7.1g12.5g0.6g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g679kcal52g79.2g15.8g21.8g
Valittu annoskoko659g339kcal26g39.6g7.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna329g170kcal13g19.8g4g5.5g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378