Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1120g3920kcal143.4g780.6g21.3g35.8g
Tonnikala öljyssä 1260g2391kcal341.7g0g113.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1260g353kcal13.9g60.5g5g37.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1400g350kcal18.2g58.8g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)980g265kcal12.7g47g2g16.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g350g1015kcal115.5g4.6g59.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 210g1857kcal0g0g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g20301kcal1290.8g1903g828g180.6g
Valittu annoskoko6580g10151kcal645.4g951.5g414g90.3g
Annoskoko puolitettuna3290g5075kcal322.7g475.8g207g45.2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139