Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g900g216kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.6g0.9g10.1g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl90g68kcal3.6g7.2g2.7g0.1g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)900g991kcal207.1g0g18.9g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.3g6.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g4003kcal477.2g273.8g85.2g119.2g
Valittu annoskoko6588g2001kcal238.6g136.9g42.6g59.6g
Annoskoko puolitettuna3294g1001kcal119.3g68.5g21.3g29.8g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409