Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1798g1978kcal323.7g32.4g59.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1199g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 360g390kcal28.4g58.6g2.2g7.6g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 48g146kcal4.6g6.5g11.3g0.8g
Suolapähkinä 18g107kcal4.5g1.8g9g1.3g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1798g2410kcal103.8g436.5g24.1g61.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g12546kcal974.6g1220.8g399g164.6g
Valittu annoskoko6588g6273kcal487.3g610.4g199.5g82.3g
Annoskoko puolitettuna3294g3137kcal243.7g305.2g99.8g41.2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612