Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g99g816kcal0g0g90.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g3339g1102kcal50.1g160.3g13.4g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1264g1390kcal328.5g0g12.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1805g3068kcal139g93.9g234.6g50.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g12928kcal1048g534.8g703.4g104.4g
Valittu annoskoko6588g6464kcal524g267.4g351.7g52.2g
Annoskoko puolitettuna3294g3232kcal262g133.7g175.9g26.1g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985