Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3596g863kcal43.2g122.3g7.2g75.5g
Kurkku, tuore1079g108kcal6.5g18.2g1.1g7.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Sokeri306g1241kcal0g305.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g360g72kcal0g23.4g0g0g
Siirappi, tumma25g81kcal0g18.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 324g2862kcal0g0g323.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g10740kcal112g1027g666.6g185.6g
Valittu annoskoko6588g5370kcal56g513.5g333.3g92.8g
Annoskoko puolitettuna3294g2685kcal28g256.8g166.7g46.4g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633