Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.7g0.6g1g
Munakoiso 138g31kcal0.7g4.3g0.3g3.4g
Paprika, punainen104g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2.8g8.6kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Ruispasta, Torino45g157kcal5.8g30.1g1.1g2.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen132g26kcal0.8g5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g662kcal21.6g107.2g12.2g27.4g
Valittu annoskoko659g331kcal10.8g53.6g6.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna330g166kcal5.4g26.8g3.1g6.9g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210