Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%141g239kcal28.1g0g14.1g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino141g478kcal32.3g74.5g5.2g8.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 225g76kcal6.9g11g0.2g0g
Ketsuppi, Felix14g13kcal0.1g3g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g51kcal3.9g0.3g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g2029kcal163.4g192g65.6g19.4g
Valittu annoskoko659g1015kcal81.7g96g32.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna330g507kcal40.9g48g16.4g4.9g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649