Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.7g0.1g1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.5g1.4g0.2g1.2g
Sipuli (käsittelemätön)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)113g263kcal12.7g0.6g22g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g9g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g1388kcal71.2g77.6g81g23g
Valittu annoskoko659g694kcal35.6g38.8g40.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna330g347kcal17.8g19.4g20.3g5.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566