Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 234g259kcal50.6g0g6.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g217kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola3.8g10kcal0.5g1.3g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 146g111kcal2.7g22.6g0.3g1.5g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.2g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1420kcal115.4g84.2g66.4g14.4g
Valittu annoskoko660g710kcal57.7g42.1g33.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna330g355kcal28.9g21.1g16.6g3.6g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395