TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen117g162kcal22.2g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore 5.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g58g88kcal9.3g2.3g4.7g0g
Paprikajauhe 2.9g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g10.9g1.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g852kcal69.8g31.2g48g9.6g
Valittu annoskoko660g426kcal34.9g15.6g24g4.8g
Annoskoko puolitettuna330g213kcal17.5g7.8g12g2.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546