Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 802g4266kcal1.4g2.3g481.2g0g
Sokeri 682g2767kcal0g681g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 962g1208kcal105.9g2.5g86.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 481g1651kcal49g336.8g5.8g16.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 481g1612kcal0.3g392.6g0.2g6.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Mustikka metsä- 1444g635kcal7.2g92.4g8.7g47.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1604g962kcal51.3g113.9g32.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g385kcal0g95.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g27113kcal434.4g3464g1229.6g142.6g
Valittu annoskoko6592g13556kcal217.2g1732g614.8g71.3g
Annoskoko puolitettuna3296g6778kcal108.6g866g307.4g35.7g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980