Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow960g672kcal163.2g0g2.9g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g480g965kcal98.4g0.5g64.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g640g1088kcal49.3g33.3g83.2g17.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1280g358kcal14.1g61.4g5.1g38.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g32g70kcal5.4g5.4g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g6307kcal660.8g201.2g316.8g113g
Valittu annoskoko6592g3154kcal330.4g100.6g158.4g56.5g
Annoskoko puolitettuna3296g1577kcal165.2g50.3g79.2g28.3g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652