Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 720g1594kcal126g0g122.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl27g240kcal0g0g27g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Paprikajauhe 3.6g12kcal0.5g0.7g0.5g1.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi4499g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali720g152kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Paprika keltainen 306g92kcal2.9g15.6g0.6g6.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka162g18kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13194g4515kcal290.2g104.8g324g53.8g
Valittu annoskoko6597g2258kcal145.1g52.4g162g26.9g
Annoskoko puolitettuna3299g1129kcal72.6g26.2g81g13.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532