Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 1.5g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g3.1g10kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hiiva 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai26g91kcal3.1g18.4g0.5g0.8g
Rusinat (Rainbow) 1 pss3.8g12kcal0.1g2.7g0g0.4g
Mantelirouhe, 1 rkl1.2g7.1kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g364kcal10.6g57.2g9.6g4g
Valittu annoskoko66g182kcal5.3g28.6g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna33g91kcal2.7g14.3g2.4g1g
Arvot/100g100g276kcal8g43.3g7.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103