Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli25g42kcal3.2g0.6g3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g14g5.8kcal1.4g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.9g2.5kcal0.1g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g10g41kcal8.1g0.7g0.6g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.5g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)5.9g21kcal0.8g3.3g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g297kcal27.2g9.8g17.8g1.6g
Valittu annoskoko66g148kcal13.6g4.9g8.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g74kcal6.8g2.5g4.5g0.4g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.4g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915