Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 30g36kcal5.3g0g1.6g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 14g50kcal0.3g0.4g5.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g295kcal13.4g5g24.6g0.4g
Valittu annoskoko66g148kcal6.7g2.5g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g74kcal3.4g1.3g6.2g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.2g3.8g18.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095