Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7g27kcal0g6.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g360kcal7.2g45.4g16g2.4g
Valittu annoskoko66g180kcal3.6g22.7g8g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g90kcal1.8g11.4g4g0.6g
Arvot/100g100g273kcal5.5g34.4g12.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257