Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 12g7.4kcal1.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g12g70kcal2.4g0.8g6.3g0g
Juusto, keskiarvo 17g58kcal4.2g0g4.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.2g4kcal0.4g0.1g0.2g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.9g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kauralese 2.2g8.1kcal0.4g1g0.2g0.4g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g357kcal22.4g6.4g26.4g4g
Valittu annoskoko66g178kcal11.2g3.2g13.2g2g
Annoskoko puolitettuna33g89kcal5.6g1.6g6.6g1g
Arvot/100g100g271kcal17g4.9g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129