Kaalikeitto

Kuullota kaalit rasvassa.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat, anna kiehua.

Ruskista jauheliha.

Lisää jauhelihaan sipulit ja mausteet.

Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon.

Anna kiehua vielä vartin verran.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 704 grammaa

Piipaa77

Piipaa77 sanoi...

8 annosta on karkea arvio, itse söisin tuosta satsista varmaan useamminkin :)

tiistai 07.05.2013 klo 14:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g61kcal2.8g5g3g1.4g
Valittu annoskoko66g30kcal1.4g2.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g15kcal0.7g1.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.8g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358915