Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 33g5.3kcal0.2g0.7g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nokkonen 1.3g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g6.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g41kcal1.2g3.2g2.2g2.2g
Valittu annoskoko66g21kcal0.6g1.6g1.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.3g0.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738