Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.1g21kcal0.8g4.2g0.1g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow4.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä11g29kcal2g0.1g2.3g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.5g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g201kcal14.4g11.2g11g0.8g
Valittu annoskoko66g101kcal7.2g5.6g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g50kcal3.6g2.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.5g8.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413