Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus5.5g7.6kcal0.2g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa49g8.4kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g47kcal1g3.4g3g1g
Valittu annoskoko66g23kcal0.5g1.7g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal0.3g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.8g2.6g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281