Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli, paistettu 4.4g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g33kcal2g0.1g2.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.6g10kcal0.8g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g155kcal10.4g2.8g11.4g1g
Valittu annoskoko66g77kcal5.2g1.4g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal2.6g0.7g2.9g0.3g
Arvot/100g100g117kcal7.9g2.1g8.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945