Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g85kcal11g3.8g2.6g1g
Valittu annoskoko66g43kcal5.5g1.9g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal2.8g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.9g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375