Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 21g29kcal4.6g0g1.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g88kcal10.2g5.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko66g44kcal5.1g2.9g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal2.6g1.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.4g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612