Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)11g39kcal1.4g7.8g0.2g0.4g
Tonnikala öljyssä 13g24kcal3.4g0g1.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g3.5g10kcal1.2g0g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g204kcal12.8g19g8.2g2g
Valittu annoskoko66g102kcal6.4g9.5g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna33g51kcal3.2g4.8g2.1g0.5g
Arvot/100g100g154kcal9.7g14.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139