Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.2g
Tattarijauho, Vijatuote2.5g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g16g55kcal0.3g12.7g0.3g1.1g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g240kcal3.4g39.6g7g4g
Valittu annoskoko66g120kcal1.7g19.8g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna33g60kcal0.9g9.9g1.8g1g
Arvot/100g100g181kcal2.6g29.9g5.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041