Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g9g31kcal1g6g0.2g0.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g22g7.4kcal0g1.6g0.1g0.4g
Marja keskiarvo 22g11kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g119kcal2.6g23.2g1g4g
Valittu annoskoko66g60kcal1.3g11.6g0.5g2g
Annoskoko puolitettuna33g30kcal0.7g5.8g0.3g1g
Arvot/100g100g90kcal2g17.5g0.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483