Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g9g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton3.5g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g59kcal2.2g8.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko66g30kcal1.1g4.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g15kcal0.6g2.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.3g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035