Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras6.2g20kcal0.9g3.6g0.2g0.5g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g9g9kcal0.8g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g80kcal3.8g13.6g0.6g2.4g
Valittu annoskoko66g40kcal1.9g6.8g0.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal1g3.4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374