Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g3.9g24kcal0g0g2.7g0g
Liivate 0.5g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g5.2g4.9kcal0g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa10g10kcal1.1g0.3g0.5g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)10g17kcal0.5g1.7g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g10g46kcal0.7g7g2g0.4g
Maitorahka, Valio, 0,313g8.4kcal1.4g0.5g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g7.8g42kcal0.4g4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g314kcal9.4g30g17.2g1g
Valittu annoskoko66g157kcal4.7g15g8.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g79kcal2.4g7.5g4.3g0.3g
Arvot/100g100g236kcal7.1g22.6g13g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794