Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen3.9g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.3g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, tuore4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g39kcal2g4g1.4g1g
Valittu annoskoko66g20kcal1g2g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.5g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.5g3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758