Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Soijajauho rasvainen 2.5g12kcal0.9g0.6g0.6g0.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 22g83kcal6.1g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g271kcal22.4g6.4g17.6g2.2g
Valittu annoskoko66g136kcal11.2g3.2g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g68kcal5.6g1.6g4.4g0.6g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.8g13.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595