Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Maksa naudan 37g48kcal6.7g2.1g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g155kcal15.2g6.6g7.4g1g
Valittu annoskoko66g77kcal7.6g3.3g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal3.8g1.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632