Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g10g7.5kcal0.3g1.7g0g0g
Juuriselleri 7.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g5.2g1.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g10g10kcal0.8g1.5g0.1g0.8g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g77kcal3.2g13.6g0.8g3.8g
Valittu annoskoko66g38kcal1.6g6.8g0.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal0.8g3.4g0.2g1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g10.3g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840