Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)44g318kcal0g0g35.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 13g36kcal2g0g3.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g1.9kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g712kcal4g1.2g77g0g
Valittu annoskoko66g356kcal2g0.6g38.5g0g
Annoskoko puolitettuna33g178kcal1g0.3g19.3g0g
Arvot/100g100g537kcal3g0.9g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435