Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g10g17kcal1.9g0g1g0g
Keittojuurekset, apetit5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g14g10kcal0.2g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g56kcal4.2g4.8g2g0.2g
Valittu annoskoko66g28kcal2.1g2.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal1.1g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.2g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681