Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)8.5g5.1kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g68kcal1.6g12.4g1.2g2.4g
Valittu annoskoko66g34kcal0.8g6.2g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g17kcal0.4g3.1g0.3g0.6g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.4g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305