Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g55kcal1.2g7.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko66g28kcal0.6g3.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal0.3g1.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615