Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 18g29kcal2.9g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maustekurkku8.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemi laimennettu 18g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.6g20kcal1.2g0.2g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g139kcal8.8g2.4g10.4g0.8g
Valittu annoskoko66g69kcal4.4g1.2g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g35kcal2.2g0.6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g105kcal6.6g1.8g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195