Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)19g34kcal3.6g0g2.1g0g
Hapukoor 20% (Alma)13g27kcal0.4g0.4g2.6g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Hapankorppu 10g33kcal1g5.9g0.2g1.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Liivate 1.1g3.9kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g277kcal13.2g14g17.8g3g
Valittu annoskoko66g138kcal6.6g7g8.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g69kcal3.3g3.5g4.5g0.8g
Arvot/100g100g208kcal9.9g10.5g13.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254