Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)14g49kcal1.8g10.1g0.2g0.4g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g13g37kcal2g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g19g10kcal0.6g1.2g0.4g0g
Basilika, tuore1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g225kcal11.4g23.6g9.6g1.2g
Valittu annoskoko66g113kcal5.7g11.8g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g56kcal2.9g5.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g170kcal8.6g17.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265