Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g10g19kcal2.5g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)14g10kcal1.7g0.5g0.1g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g158kcal11g3g11.6g0.8g
Valittu annoskoko66g79kcal5.5g1.5g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g40kcal2.8g0.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g119kcal8.3g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769