Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 9g28kcal1.7g4.5g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.6g4.2kcal0.6g0g2.4g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g90kcal7.4g9g6.6g2g
Valittu annoskoko66g45kcal3.7g4.5g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna33g23kcal1.9g2.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g68kcal5.6g6.8g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917